Ryhmämenut

UUTINEN 14.11.2017

Valitsettehan seurueellenne yhden yhtenäisen menuun. Näin voimme taata illallisen mutkattoman sujuvuuden.
Poikkeuksena huomioimme ruoka-aineallergiat.

Härkämenu - Tuvan klassikko 45 € / henkilö

Kermaista savuporokeittoa, tuoretta leipää, tuvan valkosipuli-oliivi-aurinkokuivattu tomaatti, pähkinälevitettä
Pippuripihvi kotimaisesta naudan sisäfileestä, pippuri-kermakastiketta, kauden kasviksia, maalaislohkoperunoita
Créme Brûlèe eli paahtovanukas

Tuvan klassikossa on meidän eniten myydyimmät alku-, pää- ja jälkiruoat.

Pippuripossumenu 35 € / henkilö

Kermaista savuporokeittoa, tuoretta leipää, tuvan valkosipuli-oliivi-aurinkokuivattu tomaatti, pähkinälevitettä
Porsaan ulkofileepihvi, pippuri-kermakastiketta, kauden kasviksia, maalaislohkoperunoita
Créme Brûlèe eli paahtovanukas

Poropossumenu 30 € / henkilö

Kermaista juuressosekeittoa, paahdettua pekonia, krutonkeja
Porsaan ulkofileepihvi, savuporokastiketta, kauden kasviksia, maalaislohkoperunoita
Kaneli-omenapaistos, vaniljajäätelöä

Broilerimenu 40 € / henkilö

Kermaista suppilovahverokeittoa
Aurajuustolla kuorrutettua broilerinfileetä, punaviinikastiketta, juureksia, rustiikkiranskalaisia
Suklaafondant

Suomi 100- Juhlamenu 65 € / henkilö

Mustikkagraavisiikaa, tervasilakoita, friteerattuja muikkuja, vuolukermaa, keitettyjä perunoita, ruisleipää, voita

Savustettua kalkkunaa-omenahilloketta, riimihärkää-karpalomajoneesia, marinoitua punasipulia, metsäsienisalaattia, tillikurkkuja

Kermaista savuporokeittoa

Kotimaista naudan sisäfileetä, rapeaa pekonia, katajanmarjakermaa, tummaa punaviinikastiketta, juureksia, uuniperunamuusia
tai
Paistettua kuhaa, suppilovahverokastiketta, juureksia, uuniperunamuusia

Tyrni-kuohuviinisorbettia

Leipäjuustoa, lakkahilloa, kinuskikastiketta

Kahvi/tee, mustaherukka-valkosuklaatryffeli

Suomi 100-menu nautitaan koko pöytäseurueen kesken.
Seurueen minimikoko 8 henkilöä.
Juhlamenu tilattava 5 vrk etukäteen.
Jos menu on tilattuna samana päivänä toiselle ryhmälle, voimme valmistaa sen myös vähintään neljän hengen seurueelle. Tiedustelut p. 08 - 466 608.

 

 

Näytä kaikki uutiset